Jdi na obsah Jdi na menu
 


Poslední víkend v naší hale byl v režii mladších žáků. Konal se turnaj této věkové kategorie a duchcovští tenisté podali skvělé výkony !

První turnaj v novém tenisovém roce zvládli všichni na výbornou. Michal Jedlička podal i přes prohru 1:6 a 3:6 opravdu tenisový výkon a nebýt jeho největší slabiny - podání, mohlo  utkání probíhat úplně jinak.

Jakub Zlatník nezklamal a po nemoci odvedl standart jak v singlu, kde vyhrál kolo. Tak ve čtyřhře, kde prohláli s Jirkou Halířem ve finále po boji v superteibreaku 8:10.

Denis Redlich předvedl, že když chce, tak dokáže otočit nepříznivý stav a vyhrát. Ve čtyřhře uhrál kolo a pak skrečoval pro bolesti hlavy. Pitný režim a stravování během turnaje je třeba dodržovat.

Tomáš Maxa překvapil a obsadil 3. místo, když v prvním i druhém kole vyhrál až v superteibreacích. Výhra nad 12 bodovým druhým nasazeným Járou Batíkem byla překvapením ale zasloužená. Chybí nám lepší technika, ale Tomáš ji nahrazuje nesmírnou bojovností. Příslib do budoucna je velký, jen musí chtít víc pracovat v tréninku a zlepšit techniku všech úderů.

Talentovaný Jirka Halíř prohrál ve finále s Lukášem Holánem. Nicméně zápas to byl úplně jiný než posledních 6 vzájemných zápasů. Stav vzájemných zápasů byl do finále 3:3. Tak jsme byli zvědavý jak to dopadne. Začátek byl skvělý ale postupně Jirkovi docházely síly a prohra 2:6,2:6 nám ukazuje jak dál. Jirkovi chybí vyhranost a nejvíc nedostatek turnajových zápasů !

Srovnání s ostatními hráči a kluby nám ukázalo co a jak jsme zanedbali,podcenili a naopak co děláme dobře. Poděkování patří rodičům za bezproblémový průběh turnaje a Dominice Přibylové za organizaci.