Jdi na obsah Jdi na menu
 


Mistrovské zápasy družstev 2019 za námi.

 Poděkování všem hráčům, kapitánům a rodičům, kteří se aktivně zapojili do kolotoče mistrovských zápasů družstev v roce 2019. Velké poděkování patří Zdeňkovi Matouškovi za skvěle připravené kurty a areál. Počasí bylo během letošních mistrovských zápasů velmi nepříznivé. Některé zápasy se vůbec neměly hrát. Také opět fungující kantýna přispěla k pohodě 

Babytenisté zaslouží velkou pochvalu a jejich přínos v příštím roce v mladších žácích bude znát. Družstvo se na příští sezónu doplní o Anetku, Honzu H., Elišku a opět by to měla být především radost z pohybu.

Mladší žáci nehráli vždy v plném počtu (hrůza), páté místo tomu také odpovídá. V příštím roce bychom chtěli hrát o postup do nejvyšší divize. 

Starší žáci v letošním roce byla katastrofa. Aby na mistrák byl jeden, dva kluci... Tak to opravdu nejde. Kapitán, pak neví co dělat. I tak páté místo je skvělé umístění. Nám, ale jde o sportovní růst našich hráčů. Bez kvalitních zápasů to není možné. K tomu slouží mistrovské zápasy a turnaje. Na ty ale většina našich svěřenců nejezdí.

Dorost se udržel v 1. divizi. To je jedna z mála pozitivních věcí. Tři zápasy byly 4:5. Výskedek ovlivnila nemoc Ondry a přístup některých hráček. Všechny zápasy odehrál pouze Petr Kollár a Tade Uhřík. Oba hostující hráči.

Dospělí A obsadili v nejvyšší soutěži výborné čtvrté místo. Škoda zápasů s výsledkem 4:5. Naše slabostí byly opět čtyřhry a velký vliv mělo i onemocnění Ondry.

Dospělí B, ve třetí divizi odehráli holky a kluci povedenou sezónu. Nejenom že skončili třetí ale hlavně měli ze soutěže radost. Bylo to vidět v průběhu celé soutěže. Je otázkou, jestli hrát třetí soutěž pro tento tým není škoda. 

Je na zvážení, jak pokračovat v příštím roce. Určitě nebude stačit pouze  jedna schůzka s hráči a rodiči k přihlášení družstev do Setesu. Sliby, které si dáme v únoru, před přihlášením bohužel ne vždy dojdou k naplnění. Někteří se nezapojili vůbec. Věřím, že společně najdeme správný přístup k mistrovským zápasům a těch sedm víkendů v květnu a červnu 2020 odehrajeme.