Jdi na obsah Jdi na menu
 


Soustředění Nymburk 2015

Po osmé jsme letos zakotvili na soustředění v Nymburku. Začátek byl jako vždy spojený s turnajem, tentokrát Céčko dorostu.Složení Jan Pleva, Jan Habenicht, Tomáš Maxa, Petr Kraus, Michael Čech, Jan Kohoutek, Petr Červinka. Kluci až na Habeho měli příznivé vylosování a s přehledem uhráli kolo. Tomáš Maxa dvě a zápas s Čepkem byl hodně vyrovnaný. Kohoutek prohrál ve třetím s Honzou Plevou a Čech jako skoro všichni od nás po boji s Čepkem. Tomu po vyhraném setu skrečoval Pleva, tak jak bylo domluveno aby měl dostatek času na regeneraci před republikou. A tak s přehledem hrající Petr Červinka neměl soupeře a turnaj vyhrál jak v singlu, tak v deblu s Honzou Plevou.

Soustředění letos nemělo chybu, počasí vyšlo neskutečně, bylo teplo a ne vedro. A hlavně nepršelo. Objem přípravy tak naplnil tréninkové plány ve všech směrech. Počtem hodin na kurtu, najetými km na kole a při fotbale. Naplavanými metry v bazénu a v Labi i najetými km na bruslích.

Poděkování všem za dobrou práci a chuť trénovat v čele s Tomášem Maxou !!!

Další dík patří trenérům, kteří odvedli velmi dobrou práci a nikdo ze svěřenců se nezranil. Mimo přejedení se brambůrkami, sušenkami a čokoládou .