Jdi na obsah Jdi na menu
 


Soustředění Nymburk 2016

 Již po osmé jsme zavítali do Nymburku na letní soustředění. Tenis Duchcov si za ta léta vybudoval ve středisku ČUS skvělé jméno a to se potvrdilo i letos, kdy nám zaměstnanci vycházeli maximálně vstříc. A nejen ve středisku ale i v klubu Realsport Nymburk.

Opět jsme začínali turnajem. Letos kategorie Dorost a Starší žákyně. Mezi posledními osmi dorostenci bylo pět z našeho soustředění a semifinále již bylo "naše" celé. Vítězem se stal zaslouženě Petr Podolan, který se zlepšoval zápas od zápasu a ve finále přehrál Petra Červinku. Ten na soustředění otestoval nové rakety a na následném Béčku v Mostě se dostal do semifinále. Ostatní podle očekávání "vytuhli" po náročných 8 dnech.

Ve starších žákyních uhrála kolo jen Pája Zauperová, která po 4 hodinách přehrála Nicol Maxovou. Míša Burešová odehrála dobrý zápas s vítězkou celého turnaje. Klára Hochelová potvrdila, že je z formy. Zápas se jí nepovedl.

Následný týden nám vyšel neskutečně. Nepršelo a počasí bylo až na dva dny, kdy bylo vedro pro trénink skvělé. Na kurtech jsme trávili téměř 5 hodin denně. Na kolech najeli dost km a naplavali toho až až. Labe i Pískovna byly parádní. Basketbal a fotbal byl téměř na denním rozpisu. Nechyběli brusle a beach volejbal.

Dominika, Klára i Marek, kteří se podíleli na tréninkovém plánu odvedli dobrou práci.

Poděkování za chuť pracovat patří všem.

Nejlepší ze všech byl Tomáš "Kreuziger" cyklista který dokázal padnout i na rovině.

 

Náhledy fotografií ze složky Nymburk 2016