Jdi na obsah Jdi na menu
 


Tenisové turnaje Září 2015

Na konci srpna se uskutečnil na našich dvorcích velmi slušně obsazený turnaj mužů kategorie B. Ženách bohužel tak silné obsazení nebylo. Za hezkého počasí turnaj vyhrál Jaroslav Vondrášek z ČLTK Praha, když ve finále přehrál Tomáše Rychteckého z Chomutova. Ten byl velkým překvapením turnaje, když až do finále hrál skvěle. Ve finále, ale na Járu neměl šanci a prohrál 6:0 a 6:3.

V ženách s přehledem vyhrála Evička Plevová, když ve finále 6:1 a 6:4 porazila Nováčkovou z Mariánských Lázní.

Dobře si zahráli i domácí hráči, pro které tyto turnaje pořádáme. 

http://www.cztenis.cz/turnaj/116132/sezona/L15/vysledky 

http://www.cztenis.cz/turnaj/216063/sezona/L15/vysledky

 

Začátkem září se hrál 57. ročník dorosteneckého turnaje kategorie B. Na turnaj se sjelo kvalitní obsazení hráčů a hráček.

Dorostence vyhrál Dominik Jedlička ročník 2000. Loňská jednička ve starších žácích, odehrál turnaj skvěle i když se mu dařilo ne v každém zápase. Soupeři byli starší a zkušenější, nicméně Dominik předvedl na svůj věk skvělou hru a právem si odnesl pohár za vítězství v tomto ročníku.

V holkách vyhrála Lucie Kupková s Lokomotivy Beroun.

Duchcovští hráči Jirka Halíř a Tomáš Maxa hráli slušně. Jirka prohrál ve druhém kole ve třech setech s Kroupou, když byla jasně vidět jemu chybějící zápasová zkušenost a Tomáš Maxa prohrál v prvním kole také ve třech. Tady rozhodla kondice, i když soupeř byl starší o 3 roky. Oba podali velmi slušné výkony.

http://www.cztenis.cz/turnaj/316175/sezona/L15/vysledky 

http://www.cztenis.cz/turnaj/416146/sezona/L15/vysledky 

Dalším pořádaným turnajem byl turnaj v babytenise. V této kategorii hrají děti společně ve skupinách (podle pořadatele - hráli jsme ve 4) a podle výsledků jsou doplněni do turnajového pavouka. Z našich hráčů podle očekávání hrál skvěle Pavlík Žižanovič. Probojoval se do čtvrtfinále, které měl také vyhrát. Ale nestalo se tak, Pavlík neumí zvládat zápasy ve kterých nevede hned od začátku. Tady nás čeká ještě hodně práce, ale věřím že s jeho talentem a při dobré spolupráci s rodiči se nám to povede. Velkým překvapením pro mne byl skvělý výkon Ondry Nedvěda, který je všestranný a při malém počtu absolvovaných tréninků a turnajů podal super výkon. Měl ve skupině finalistu turnaje, v prvním kole pavouka vítěze turnaje a tak se dostal do útěchy. Tady hrál tři zápasy, které vyhrál. Třetí domácí hráčka Lilka Kamareithová si vylosovala těžkou skupinu. V prvním kole pavouka vyhrála a v osmifinále šla na Pavlíka. Tento zápas odchodila  .