Jdi na obsah Jdi na menu
 


Letní turnaje 2016

 V červnu jsme na našich dvorcích uspořádali dva turnaje. Kategorie Mladší žáci a v kategorii Starších žáků.

Ve starších žácích se prezentovalo 50 kluků a holek. Za deštivého počasí, které kladlo velké nároky na úpravčí kurtů se začínalo na 5 kurtech a postupně se hrálo na 8 dvorcích. Domácí hráči se probojovali do 2 a 3 kola. Obsazení bylo hodně slušné a naši si zahráli kvalitní zápasy. Honza Kříž s Adamam Kubištou vybojovali třetí místo v deblu. Holkám se přiliš nedařilo, Pavlína Zauperová vyhrála kolo.

Za týden nato byla kategorie Mladší žáci obsazena ještě více. Sjelo se 70 žáků a žákyň. A naši se neztratili! Dobré výkony předvedl Filip Macháček, který v boji o semifinále podlehl až v supertaibreaku 12:10. Velká škoda po skvělém výkonu, který si prohrál sám poté co neudržel své emoce. Ondřej Bureš skončil třetí, když v semifinále podlehl vítězi Ondrovi Hujovi 6:3 a 6:2. Ve čtyřhře Filip s Ondrou prohráli ve finále v 5:7,6:3 a 10:7. Pavlína Zauperová ve dvouhře si prohrála sama své utkání, když se nedokázala vypořádat s běhavou soupeřkou. Ve finále debla Pája s Lucií Dufkovou prohráli po boji 7:6 a 6:4.

 

Turnaj Dospělích o víkendu byl smutný. Po hodně letech jsme museli zrušit turnaj Žen pro málo přihlášených. Mužů se sjelo 15. Naši se neztratili. Jirka Halíř byl třetí ve dvouhře. Jakub Zlatník vyhrál kolo. Tomáš Maxa po dovolené podal slabší výkon, než na jaký jsme byli zvyklý v mistrovské části a Honza Habenicht měl těžký los.

 

 

Náhledy fotografií ze složky Letní turnaje 2016