Jdi na obsah Jdi na menu
 


Turnaj mladších žáků v Duchcově

Uplynulý víkend se uskutečnil turnaj mladších žáků v naší přetlakové hale. Turnaj byl kategorie C.

Zúčastnilo se 19 kluků a pohár za první místo ve dvouhře si odvezl Patrik Hovorka z LTC Panorama Teplice, když ve finále porazil Matěje Křížka z TK Duchcov. Oba finalisté svou výkoností převyšovali ostatní a vyrovnané finále bylo dramatické až do posledního míčku.

Další domácí hráči:

Marek Horák odehrál svůj první zápas v této kategorii, hrál na svoje možnosti dobře ale na rychle hrajícího Huju z LTC Teplice babytenisový výkon nestačil.

Adam Kubišta vyhrál první kolo a poté svedl ve druhém setu vyrovnaný výkon s nasazeným Jakubem Fuchsigem ze Sokola Ústí. Adam musí zlepšit pohyb a pak může porážet i hráče s podobnou výkoností.

Ondra Bureš šel z předkola na prvního nasazeného hráče. Prohrál 2:6 a 1:6, ale s předvedenou hrou a hlavně chutí pracovat jsem byl hodně spokojený.

Vítězství ve čtyřhře si odnesl pár Havlíček,Bartes, když ve finále porazili finalisty singla Matěje s Patrikem 6:4 a 6:3.

Třetí skončila dvojice Adam Kubišta s Ondrou Burešem. Ovšem hra v semifinále byla doslova hrůzná. Tady nás čeká ještě hodně práce. smiley

Hodně štěstí do dalších turnajů přeje všem Jarda Přibyl

více na: http://www.cztenis.cz/turnaj/706105/sezona/Z1415/vysledky