Jdi na obsah Jdi na menu
 


Turnaje Leden 2017

1. 2. 2017

 V lednu 2017se odehrály v naší přetlakové hale dva turnaje a oba se vydařily.

Muži sehráli turnaj kategorie B. Celkem 32 hráčů se prezentovalo a úroveň byla více než dobrá.

Škoda, že domácí hráči se prezentovali opravdu mizernými výkony. Nedá se nic dělat, je třeba zapracovat na zlepšení a připravit mladší hráče ke generační výměně. Naděje vkládané do hráčů jako jsou Tomáš Maxa či Jirka Halíř se zatím nenaplňují. Kluci chce to přidat!!!

Vítězství si odvezl Roman Poštolka z TK Neridé, který se prezentoval stabilními výkony.

více na :

http://cztenis.cz/turnaj/106044/sezona/Z1617/vysledky

 

Turnaj Babytenistůse zúčastnilo 20 hráčů a hráček. Hrálo se ve čtyřech skupinách, kde jen vítěz postoupil do semifinále. Turnaj hrála také čteřice duchcovských hráčů. Standa Frýdl střídal lepší hru se slabší a ve skupině skončil třetí. Pavlík Ta Tuan Tu první tři zápasy se rozkoukával a až poslední zápas skupiny odehrál velmi dobře. V e skupině skončil poslední. jakub Uličný hrál skvěle i přes 14 denní výpadek před turnajem pro nemoc. Vyhrál zápas, ve dvou dalších prohrál až v teibreacích. Skončil čtvrtý stejně jako Adam Voleš. Ten odehrál svůj první turnaj a bojoval. Přes manko v trénincích, kdy stále marodil se Adam trénink od tréninku výrazně zlepšuje.

Vítězství si odvezl Matěj Červenka když ve finále porazil Natálii Polatovou 4:0. Matěj v celém turnaji neztratil ani game.